Kräftor har avätits även i år


Egentligen tror vi nog inte att det redan är augusti och att det för länge sedan skulle ha gått ut ordentligt med inbjudningar till kräftskiva. Vi har gått och väntat på en SOMRIG period med varmt väder och sedan skulle kräftmånaden inträda, och vi skulle ha inviterat den vanliga flocken för gemensamt slurpande.

Det rådande pissvädret gjorde att enbart eliten deltog i år:
SysterYster, Dotter med familj och Sjöbergarna!
Ja å’ så vi då f’ståss.

Kul var det och fort gick tiden, och kidzen badade i poolen (eller koolen som Leia säger) trots att temperaturen var stadigt belägen under 20 grader.

Även detta år kan vi konstatera att majspannkakor är ursmarriga – tack Lisbeth!

Bak’ flaskor och dill rådde mer eller mindre djupsinniga diskussioner, fotodueller utfördes, snapsar hälldes i och ur (strupar & flarror så klart!), och skymningen föll över det lilla huset – precis som vanligt. Ibland är det för jävvla fint med sommar ändå!

Själv kan jag ju nästan inte stoppa avtrückarfingret så jag måste komplettera dagens inlägg med fler bilder från kameran där hemma senare i kväll!

”Lille” Kalle begick premiär som drinkblandare (han vill bli bartender!) senare på natten, med den äran. Det är väl duktigt att blanda drinkar som smakar smarr trots att man inte kan/får/vill smaka av dem innan de serveras?

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: