Hemma igen


Dagarna flyyyger iväg nere i Dunker, och vi önskar alltid att vi ska få komma tillbaka så snart som möjligt. Kalle sa att man borde stanna i minst en vecka så kanske det åtminstone skulle kännas som två dagar – nu va’re ”ba’ typ fem minuter”!


Knasbollsbilder av Hasse och Sandra

Nästan det första som händer; Hasse får Totte i knä’t och sedan hamnar han och Kalle tillsammans med Bengan framför tv’n och diverse gotter.
Notera allas koncentrerade blickar rakt fram!


Sandra, Ylwa och Clara (tokfia!). Bilder av dagarna flyttades över från min pc.


Lyskula i granen och Ylwa tillsammans med Clara. Granntjej som blivit som dotter i huset. Trevlig bygd det där!


Julefrid och pyntad gran….varför så sur Ylwa???


…ahaaa, Lexus kissade på mattan igen! 20% pittbull och 80% labrador i en härligt busig valp som levererade högar av båda slagen på golv och mattor i en aldrig sinande ström.
Men isses vad gullig han är.


Det kanske inte husets egentliga herre; Fingal/Pingu tycker (ni vet väl att man får äran att dela bostad med katten om man har tur?), utan han var ganska ”fed up” på det lilla vilddjuret.

Nu väntar härliga lediga lååånga dagar här hemma, med besök av syster och barnbarn och vänner & släktingar. Nyårsafton firas enligt traditionen hos oss detta år med Pålsbros damer som har den ärofyllda uppgiften att förse oss med dryck till mat och tolvslag, medan vi står för maten.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: