Dag 10 – det här hade jag på mig idag

Se mig i ögat!!

…och nu fuskar jag kanske för det är stor risk att jag hivar på mig något bekvämare nar jag kommer hem. Såvida jag inte sätter mig i bilen – den nyköpta – och tar en sväng ”bafatt”!

Vi börjar nerifrån:

Ett par svarta MBT-kopior från Deichmann skor i svart

I dessa pjukk; ett par lätt fuktiga fötter i svarta bomullssockor som dessutom är dekorerade med olika blå/turkosa ränder.

Lite högre upp – nu börjar det bli hot-hot-hot – ett par rejäla svarta bomullstrosor (hallå..det är kallt ute) som piffats upp med ett tryck av vita prickar. Leverantör Lindex eller Kapp-Ahl misstänker jag.

Lite högre upp har vi en svart behå från Kapp-Ahl, med D-storlek på kuporna. Här finns det att ta tag i!

Utan på detta har vi lagt till ett par svarta ”miracle” jeans som också de är inhandlade på Kapp-Ahl. Vansinningt sköna och snart utslitna.

Därutöver ett svart linne – leverantör okänd, men jag tippar på någon av ovanstående eller Indiska eller Gina Tricot – och en grå trekvarsärmad kofta som endast är knappt med två stora knappar.

Som lite bling har jag lagt till de obligatoriska vigselringarna (ingen har väl missat att jag gillar min man?) och en ring i järn med gulddekor. Den ringen har jag fått av en av mina allra nästa vänner (förlåt Ylwa, du kom inte med i det inlägget, och jag kan ju inte hålla på och ändra!) som inte trivdes med modellen riktigt. Jag älskar’n och giverskan är inte heller så jäkla dum faktiskt!

Kring höger handled sitter ett guldarmband, och runt halsen ett dito halsband.

I vänster öra sitter två örhängen; en blingplopp och ett hänge av rött/vitt guld. I höger öra toppar vi lite otippat med endast ett örhänge som är en pendang till det större hänget i vänster öra.

Ansiktet som öronen sitter på är bemålat lite granna kring ögonen med utsuddad eye-liner och mascara. Lite sotigt och intressant så där…och på toppen av ansiktet befinner sig inte helt oväntat en kalufs med ganska nyklippta hårstrån som dessutom blonderats/slingats lite snajdigt (hos Salong Madique och Madiquen den 1 februari).

Très chic – n’est pas??!

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: