Ifall ni undrar

Tack för hjälpen Google!

Det där med multitasking – fler grejjer på samma gång. Vi kvinnor är ju så bra på det. Allt liksom bara flyter på och hakar i varann på ett fantastiskt sätt.

Till exempel så kan man börja tillfixningen för dagen med att komma på ett det vore smutt så här i semestertider med lite mer sting på ögonbrynen. Färgning alltså. Den tanken kan slå en medan man fortfarande är snajdigt naken vilket är fullt acceptabelt i det egna hemmet. När färgen väl sitter på plats (läs; är utsmetad på bland annat ögonbrynshårstråna) så kan man – fortfarande kraftfullt lättklädd – komma på att det kunde vara kul att städa klart i linneskåpet.

Den husmoderliga instinkten – vi skiter i feminismen här nu va, tagga bara ner – kan då möjligen störas av närheten till en dator (samma som används nu kan det vara) där man skulle kunna uppdatera sig på den väldigt viktiga applikationen Farmville…men sen städar man då klart i linneskåpet. Finfint blir det!

Där någonstans inser man i sin lättkläddhet att man nog har en färgande sörja på sina ögonbryn. Den insikten leder till mer eller mindre ljudligt trampande nerför källartrappen och en avslutande rush fram till handfatet i badrummet. Gnugga gnugga bort färgen…men det var väl klart att inte riktigt all färg hade hamnat bara på de tilltänkta hårstråna. Även huden närmast därikring har ju fått sig en släng av ”brunsvart”. Väldigt elegant på det stora hela.

Här skulle man kanske kunna lista några förslag på signatur till detta inlägg: ”en som vet”  ”det borde jag ha tänkt på”  ”stannar hemma idag”  ”så kan man ju också göra”  ”inte skarpaste kniven i hagen (hahaha)”  ”klantmaja”

Är det någon som undrar vad jag har pysslat med idag då?

Eller vill någon veta hur mycket LCHF har smultit bort från min tämligen nyligen nakenbadande kropp? (där var jag fullkomligt briljant i mitt vändande av intresset!!) Det går väl i och för sig bra att fråga hur mycket mer som kommer behöva smälta – men ändå!!

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: